MENY
 
Varukorg
Att göra i Sala Silvergruva

Sedan tider då Sturar och Vasar härskade, fram till mer nutida sekler, har mineral brutits i Sala Silvergruva. Vi vill förtälja den här historien för dig på flera olika intressanta och spännande vis: på plats (så fort det blir möjligt) samt på webben genom berättelser, bilder och videos. Här kan du läsa om vad vi vill erbjuda dig. Vi ses snart!

GUIDADE VISNINGAR

Med en 500-årig historia, miltals med gruvgångar under jord och ett naturskönt, vackert och stort gruvområde ovan jord, har Sala Silvergruva mycket att visa upp!

Under jord möter du som besökare en mycket annorlunda värld, hopbunden genom långa, ringlande gruvgångar, enorma bergsalar och till synes oändligt djupa schakt. Inom kort kommer det dessutom att bli möjligt för dig att uppleva gruvan på egen hand och i din egen takt. Håll utkik efter uppdateringar om detta!

Just för tillfället kan du boka Stadsvandring genom Bergsstaden Sala. Fr.o.m. den 17 maj kommer du att kunna boka in dig på ännu fler upplevelser, som börjar gå av stapeln fr.o.m. den 29 maj.

LIVESTREAMADE UPPLEVELSER

Du har väl inte missat vår sprillans nya streamingkanal, Sala Silvergruva Play? Där kan du vara med om upplevelser som livestreamade gruvvandringar och föredrag genom din dator, mobil eller surfplatta.

Vi planerar också att inom kort kunna erbjuda fler typer av digitala produkter i kanalen, exempelvis bandade liveföredrag och kortfilmer.

Till Sala Silvergruva Play för att se hela utbudet ►

SALA SILVERGRUVA
Drottning Christinas väg
733 36 SALA
INFORMATION
+46 224 67 72 60
info@salasilvergruva.se
BOKNINGEN
+46 224 67 72 60
bokning@salasilvergruva.se
Följ oss i sociala medier