MENY
 
Varukorg
Sala Silvergruva håller stängt under hela år 2020 och hälsar dig välkommen åter till säsongen 2021.
Äta & bo

I alla tider har mat i olika former serverats vid Sala Silvergruva. Alltifrån den enkla kosten som gruvdrängen fick med sig ner i gruvans djup till pampiga högtidsmiddagar i de högre tjänstemännens hem i gruvområdet. Detta är något som inspirerat oss till dagens mathändelser på denna anrika plats.

EN HISTORISK MÅLTID

I alla tider har mat i olika former serverats vid Sala Silvergruva. Alltifrån den enkla kosten som gruvdrängen fick med sig ner i gruvans djup till pampiga högtidsmiddagar i de högre tjänstemännens hem i gruvområdet. Detta är något som inspirerat oss till dagens mathändelser på denna anrika plats.

I Värdshuset Konstmästargården erbjuds spännande rätter som länkar ihop dåtid med nutid. I den pampiga Direktörsbostaden, där den forne gruvdisponent August Heberle bodde med sin familj i slutet av 1800-talet, dukar vi upp våra Afternoon Tea-bord och högtidsbufféer av allehanda slag.

Här kan du läsa mer om vad vi har att erbjuda, just nu och framöver. Varmt välkommen med din bokning!

GRUVGÅRDENS B&B

Passa på att uppleva Sala Silvergruva fullt ut: stanna några dagar och övernatta i vårt STF-anslutna Gruvgårdens Bed & Breakfast.

Marketenteriet byggdes i början av 1900-talet för att fungera som ungkarlshotell. Dock gick planerna i stöpet den gången. Inte förrän 100 år senare inrättades det boende vi har där idag: nämligen Gruvgårdens B&B.

Här kan du övernatta i en riktigt historisk omgivning. Vi har dessutom valt att inreda boendet i vintagestil, för att du ska få den där rätta känslan av "förr i tiden".

|
|
SALA SILVERGRUVA
Drottning Christinas väg
733 36 SALA
INFORMATION
+46 224 67 72 60
info@salasilvergruva.se
BOKNINGEN
+46 224 67 72 60
bokning@salasilvergruva.se
ÖPPET IDAG
Receptionen & Gruvmuseet
Stängt
Handelsboden
Stängt
Värdshuset
Stängt
Bokningen
Endast mailförfrågningarSkicka ett mail ►
AKTUELLA PRISER PER PERSON
Barn 4-12 årfrån 100:-
Vuxenfrån 195:-
Ungdom & studentfrån 170:-
Pensionärfrån 170:-
Gruppfrån 280:-
Köp biljetter här ►
Följ oss i sociala medier