MENY
 
Varukorg
Upptäck historien på 155 meters djup
VILLKOR
KÖP- OCH BETALNINGSVILLKOR

VILLKOR FÖR KÖP, BETALNING OCH AVBOKNING

gällande från 2021-12-13

PRISER

Samtliga priser visas inklusive moms, om inget annat anges. Priserna för aktiviteter visas alltid per person, om inget annat anges.

BETALNING ONLINE

Aktiviteter som onlinebokas direkt via salasilvergruva.se betalas alltid i förskott. En bokad aktivitet registreras i systemet först när godkänd betalning genomförts i samband med onlinebokningen. Ett antal olika betalningsalternativ erbjuds i bokningens slutskede genom Klarna, som är leverantör av betaltjänsten.

ÖVRIG BETALNING

Aktiviteter för grupper och företag som bokas över telefon eller via e-post, betalas i normalfallet via faktura i efterskott

BETALNINGSMEDEL

Vi tar i nuläget inte emot kontanter.

ÅNGERRÄTT

Ångerrätt gäller ej för tidsbestämda produkter.

OMBOKNING/AVBOKNING:

BILJETTER FÖR PRIVATPERSONER

Ombokning eller avbokning av biljett ska ske senast två dygn före dagen som besöket äger rum. Om ombokning eller avbokning sker senare medges varken flytt eller återbetalning. Ombokning respektive avbokning ska ske skriftligt via e-post till bokning@salasilvergruva.se. Ombokning är gratis. Vid avbokning debiteras administrativa kostnader om 50 kr per bokad biljett vid öppen avgång respektive 425 kr per grupp vid privat avgång. Vi bekräftar alltid din av- eller ombokning via ett returmail, så att du vet att den kom fram i tid. Vid återbetalning betalas beloppet förutom avbokningsavgiften tillbaka. Beloppet förs tillbaka genom Klarna, via det betalsätt som använts för köpet.

BILJETTER FÖR FÖRETAG, SKOLOR & FÖRENINGAR

Ombokning eller avbokning av hela gruppen/avgången, måste ske senast 21 dagar innan arrangemanget äger rum och är då kostnadsfritt. Enskilda deltagare i gruppen kan läggas till/tas bort med kortare varsel. Ombokning/avbokning senare än 21 dagar före avgång, debiteras med 425 kronor per grupp. Ombokning/avbokning senare än 48 timmar före avgång är inte möjlig. Ombokning/avbokning ska ske skriftligt via e-post till bokning@salasilvergruva.se. I mailet uppger du namn på den som står på bokningen samt ursprungligt ankomstdatum. Vi bekräftar alltid din av- eller ombokning via ett returmail, så att du vet att den kom fram i tid.

BOENDE FÖR PRIVATPERSONER (EJ GRUPP):

Ombokning eller avbokning kan göras fram till klockan 15:00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning/ombokning debiteras du för den första natten, men inte för ev. efterföljande nätter om du bokat mer än en natt. Ombokning/avbokning sker skriftligt via ett mail till bokning@salasilvergruva.se I mailet uppger du namn på den som står på bokningen samt ursprungligt ankomstdatum. Vi bekräftar alltid din av- eller ombokning via ett returmail, så att du vet att den kom fram i tid.

BOENDE FÖR FÖRETAG SAMT PRIVATPERSONER (GRUPP):

Ombokning eller avbokning kan göras fram till klockan 15 dagen innan ankomst. Vid senare ombokning/avbokning debiteras det första blocket (3 nätter för 1350 kronor), men inte mer än så om du bokat en längre vistelse. Ombokning/avbokning sker skriftligt via ett mail till bokning@salasilvergruva.se I mailet uppger du namn på den som står på bokningen samt ursprungligt ankomstdatum. Vi bekräftar alltid din av- eller ombokning via ett returmail, så att du vet att den kom fram i tid.

ÅLDERSGRÄNSER

Flera aktiviteter har åldersgräns. Om barn, vars ålder understiger aktivitetens åldersgräns vid genomförandet ändå bokas in, kan konsekvensen bli att barnet inte får följa med på aktiviteten. Delåterbetalning medges heller ej i detta fall. Vilken åldersgräns som gäller för respektive aktivitet, anges i anslutning till aktiviteten på salasilvergruva.se. Studenter och pensionärer ska vid förfrågan kunna styrka sin status genom intyg för att ha rätt att nyttja ungdomspriset.

PERSONUPPGIFTER & GDPR

För att kunna erbjuda kund att onlineboka och -betala för aktiviteter, behöver Sala Silvergruva samla in en del personuppgifter. Det som sparas för att kunna genomföra bokningen är kundens för- och efternamn, e-postadress och telefonnummer. Dessa uppgifter kommer till Sala Silvergruva i samband med den genomförda betalningen hos Klarna. Ev. ytterligare personuppgifter som tas in i samband med onlinebetalningen i bokningens slutskede, förvaltas av Klarna.

SALA SILVERGRUVA
Drottning Christinas väg
733 36 SALA
INFORMATION
+46 224 67 72 60
info@salasilvergruva.se
BOKNINGEN
+46 224 67 72 60
bokning@salasilvergruva.se
Följ oss i sociala medier