Evenemang
Sportlov 2018
Sportlov 2018
med många skojiga aktiviteter

Vad sägs om den spännande reflexjakten, museispaning eller porslinsmålning?

Vi börjar med en härlig nyhet: från och med i år utökar vi vårt sportlovsöppet från en vecka till två veckor. Och vi tjuvstartar redan lördagen den 17 februari!

Under Sportlov 2018 anordnar vi en hel mängd spännande och roliga aktiviteter, där vi framförallt fokuserar på de sportlovslediga barnfamiljerna. Se bara här:

Visningar i gruvan
Den spännande visningen Ortdrivaren, där alla barn får en skattkista! Och som om inte det räckte får alla barn som följer med på en ordinarie 1-timmesvisning vara med om den roliga Reflexjakten.

Aktiviteter ovan jord
I dagen kan du gå på museispaning, lösa de kluriga gåtorna under tipspromenaden. Alla aktiviteter blir tillgängliga för de som köper den välfyllda sportlovspåsen, där det också ingår fina pysselsaker och en vitaminrik frukt! I Handelsboden arrangeras, på allmän begäran, den omtyckta porslinsmålningen.

Mat & dryck
I Värdshuset dukas det upp en trevlig sportlovsbuffé bestående av minst fyra varmrätter med tillbehör, kaffe och dessert under hela lovet - med undantag för söndagen den 4 mars, när det istället serveras Afternoon Tea >>

Övernattning
För er som har långt att åka, vill spendera flera dagar hos oss eller kanske bara vill ta allt i ett lagom tempo står en bekväm säng att sussa skönt i redo i Gruvgårdens B&B. Dessutom har vi satt ihop några riktigt fina specialpaket där det ingår övernattning.

Varmt välkomna till ett riktigt härligt Sportlov 2018!

SE ALLA SPORTLOVSAKTIVITETER >>

Evenemang
Sportlov 2018
Evenemang
Sportlov 2018
Evenemang
Sportlov 2018
Evenemang
Sportlov 2018
     
Facebook
Facebook
Instagram
Bakgrundsbilden:
155 meter
Foto: Lars Olsson
Sala Silvergruva - Årets Turistmål 2016