SALA SILVERGRUVA   •   Tfn 0224 - 67 72 60   •   www.salasilvergruva.se    
Silvergruvans Dagar
Festivalen med medeltidsmarknad
Riddare som kämpar om äran i tornerspel, vikingar som slåss för livet i vikingaslag, korteger, spännande och god mat, fina hantverk - det är Silvergruvans Dagar, det!

Under Silvergruvans Dagar 2018 lever både gruvområdet ovan jord och den mystiska och fascinerande världen i underjorden upp som aldrig förr!

Ovan jord stöter du ihop med riddare - till häst och fots, vikingar, gycklare, musikanter & eldtämjare. Bland de många marknadsstånden smakar du på spännande och goda maträtter och köper något fint hantverk, klädesplagg eller prydnad till dig själv eller kanske till någon du tycker om.

En vända med häst och vagn kommer väl till pass när det är dags att vila fötterna ett slag. Kanske färden går bort till Lillgruvan, där det tillmakas för fulla muggar - precis så som man gjorde förr i tiden när man bröt malm ur berget.

I underjordens domäner besöker du de forna hårt slitande gruvdrängarnas arbetsplatser i långa vindlande gruvgångar och mäktiga bergssalar, tittar ner i djupa schakt och får känna av gruvans puls på fullt allvar.

Varmt välkomna till en fantastisk festival: SILVERGRUVANS DAGAR 2018!

I samarbete med:
SENSUSVill du hyra marknadsbord på någon av marknaderna under Silvergruvans Dagar 2018? Ladda ner anmälningsblanketten HÄR >>