Varukorg

boka boende

ÖVERNATTA MITT I SVERIGES HISTORIA

Nedan finner du all information du behöver, för att boka en övernattning i Sala Silvergruvas mysiga Bed & Breakfast Marketenteriet. Bo kvar och upplev mer!

Fotograf: Namn Efternamn

STF Sala Silvergruva Bed & Breakfast

MARKETENTERIET

Här kan du övernatta i en historisk omgivning. Vi har valt att inreda boendet i vintagestil, för att du ska få den där rätta känslan av förr i tiden. Vakna upp, utsövd, mitt i Sveriges historia. Marketenteriet byggdes i början av 1900-talet för att fungera som ungkarlshotell. Dock gick planerna i stöpet den gången. Inte förrän 100 år senare inrättades det boende vi har idag.

Fotograf: Namn Efternamn

Rumspriser


Dubbelrum per natt från 995 kr


Enkelrum per natt från 795 kr


Som STF-medlem får du 50 kr/person och natt i rabatt

SAMMANKOMSTER

HYR HELA HUSET

För sammankomster, kanske för att fira någon eller något, hålla möte eller konferens, rekommenderar vi att du slår till och hyr hela Marketenteriet!

Ert sällskap får tillgång till hela huset, vilket innebär att ni, förutom samtliga 31 bäddar fördelat på 15 rum, har tillgång till den stora loungen med projektor och duk, pentryt, tio duschar och toaletter – på två plan samt källare.

Att hyra hela huset kostar 14 000 kr per dygn och du bokar genom att kontakta oss.


Marketenteriet har totalt 31 bäddar fördelat på 15 rum, varav tre stycken är utrustade med dubbelsäng och det finns ett 3-bäddsrum. Övriga rum är utrustade med två enkelsängar. I de flesta rummen finns även möjlighet att ställa in extrasäng till barnen (totalt 40 sängplatser). Det finns ett pentry och rymliga sällskapsytor på varje våningsplan. Det finns sammanlagt 10 toaletter och 8 duschar fördelat på tre plan.

Om Sala Silvergruva Bed & Breakfast

PRAKTISK INFORMATION

RUMMEN

Marketenteriet har totalt 31 bäddar fördelat på 15 rum, varav tre stycken är utrustade med dubbelsäng och det finns ett 3-bäddsrum. Övriga rum är utrustade med två enkelsängar. I de flesta rummen finns även möjlighet att ställa in extrasäng till barnen. Alla de individuellt inredda rummen har trägolv och detaljer i vintagestil, samt tillgång till delat badrum. Sängarna är bäddade vid incheckning, men ingen ombäddning sker under din vistelse. 

FRUKOST

I priset för övernattning ingår frukost. Frukostpåsar finns i kylskåpet närmast ditt rum och vid större beläggning görs frukosten om till en buffé. Grupper kan förboka en frukostbuffé. 

PENTRY

I köket på entréplan finns mikrovågsugn, kylskåp och vattenkokare samt porslin. 

TOALETTER & DUSCHAR

I Marketenteriet finns toalett och dusch på korridor. Sammanlagt 10 toaletter och 8 duschar, fördelade på tre olika plan. 

INTERNET

Trådlöst internet finns.

HUSDJUR

Husdjur är tillåtna i vissa rum. Berätta för oss i förväg ifall du kommer med husdjur, för att vi ska kunna boka in er i ett därför avsett rum. 

ALLERGI

Då vi tillåter husdjur i vissa av våra rum kan vi inte garantera en allergivänlig vistelse för alla. Husdjuren får vistas i övernattningsrummen på bottenplan.

BOKNING & BETALNING

Bokning & betalning sker genom STF:s bokningssida. Länk finns här under Boka rum, här intill.

IN- & UTCHECKNING

Incheckning sker efter kl. 15:00 och är därefter möjlig resten av dagen. Utcheckning sker senast kl. 11:00 under avresedagen. In- och utcheckning sker på egen hand via nyckelkuvert. 

HUSBILAR

STÄLLPLATSER I SALA

Välkommen att besöka oss med din husbil dagtid. Du kan använda våra ordinarie parkeringsplatser under ditt besök hos oss. Vill du stå någonstans över natten hänvisar vi er till:


SOFIELUND – 2 KM

SILVKÖPAREN – 8 KM


KONTAKTA OSS

HEJ! VILL DU VETA MER?