Varukorg

UNIKA EVENT

Elin Näbbegäddas lönnkrog –
afterwork i gruvbygården

Elin Näbbegädda välkomnar dig och dina drängar till sin krog. Hon bjuder på tilltugg och dryck. Vill ni kan ni köpa till underhållning i form av musik och sång eller vad sägs om eldshow?

475 SEK/PERS

UNIKA EVENT

OM PAKETET

MER OM EVENTET

Med tolv timmars slit i kroppen vandrar de, gruvdrängarna, upp ur gruvans djup. Berg och malm har brutits, transporterats och sorterats enbart med enkla handverktyg till hjälp. Svartsotiga och utmattade kravlar de sig upp på stegar och vankar fram på den lilla vägen som leder mellan gruvan och byn. Gruvans natt byts mot en stjärnklar himmel.

Peder, framlöpare i gruvan, håller hårt i mynten som han just fått från fogden. Det är löningshelg och penningarna borde räcka till något som kan mätta hunger och släcka törst. Att sitta ner med kamraterna, i eldens flammande sken är precis vad han längtat efter.

Han har hört att Elin Näbbegädda nyligen öppnat lönnkrog som serverar dryck av bästa kvalitet. Ryktet säger att hon har kontakter som kan underhålla med berättelser, sång, musik och eldkonst, om du kan betala vill säga.

INFORMATION

Tidsåtgång:2 timmar
I paketet ingår:Dryck med tilltugg
Var:Gruvbygården
Passar för:Grupper. Företag, teamet, kompisgänget eller hela släkten.
Pris:475 kr (inkl. moms)

KONTAKTA OSS

BOKA DITT EVENT

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Vill ni hyra konferenslokal i samband med eventet?
Berätta mer om möjliga tillval och aktiviteter
Intigritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

HEJ! VILL DU VETA MER?