Varukorg

UNIKA EVENT

gästabud – middag i 1500-talets gruvby

Välkommen in i den driftiga kvinnan Margits gemytliga timmerstuga där det bjuds till fest.

Tillsammans med drängen Mickel, en skojfrisk man i sina bästa år, tar hon hand om er. Det bjuds på en välsmakande trerättersmiddag. Dagen till ära tar de fram det finaste de har i form av keramik och till och med dyrbart glas från kontinenten. I den öppna spisen sprakar en eld och stugan är upplyst av flammande ljus.

1095 SEK/PERS

UNIKA EVENT

OM PAKETET

MER OM EVENEMANGET

Året är 1547. Bergsmansänkan Margit har tagit över arvet efter sin make. En hel gård med tillhörande fähus och krog i den rika Gruvbyn där Margit gärna ställer till med gästabud.

Från krogen alldeles intill hörs musik och skratt. Margit bedriver, till skillnad från Elin Näbbegädda och Svarta Valborg, en helt laglig krogverksamhet och vill ni så öppnar hon upp den upp för er.

Den bästa av kvällar hos Margit förgylls av toner från fiddlan och skönsång. Är det något ni önskar ser Margit till att spelmännen kommer på besök under er tillställning. Om ni vill ha ännu mer spektakulär underhållning har Mickel några skumma vänner som sysslar med eldkonst. De ställer säkert upp om så önskas.

INFORMATION

Tidsåtgång:3 timmar
I paketet ingår:3-rättersmiddag
Var:Gruvbygården
Passar för:Grupper. Företag, teamet, kompisgänget eller hela släkten.
Pris:1095 kr (inkl. moms)

KONTAKTA OSS

BOKA DITT EVENT

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Berätta mer om möjliga tillval och aktiviteter
Intigritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

HEJ! VILL DU VETA MER?