Varukorg

UNIKA EVENT

SMEDENS SOPPLUNCH – i baron hermelins bergssal

Mästersmeden Lukas bjuder in dig till en välsmakande måltid under jord. På färden ner till Baron Hermelins bergssal på 55 meters djup får du ta del av den fascinerande berättelsen om gruvan.

Att äta och dricka här nere har en lång tradition och är en upplevelse som i alla tider gjort stort avtryck på dem som har fått denna unika möjlighet.

På fällar, i facklornas sken sätter ni er till bords och avnjuter den värmande måltiden. Ert skrävlande och skrockande fyller snart det mäktiga bergrummet med 22 meters takhöjd.

595 SEK/PERS

UNIKA EVENT

OM PAKETET

MER OM EVENEMANGET

Långt nere i gruvans djup brinner klensmedens härd. Vid elden står smeden Lukas, en av gruvans fem mästare inom detta yrkesområde. Han härdar borrstål, efter borrstål, ett outsinligt arbete.

Lukas är en skicklig hantverkare och står högt i rang bland gruvans män. Arbetspassen är långa och krävande, inte minst på grund av det påträngande mörkret och röken som fyller orterna. Hammaren slår mot stålet, slag efter slag, svetten lackar, ekot av hammarslagen fortplantar sig i de ringlande gångarna.

Lukas undrar när Jan, hans vän som arbetar med lastning i Christinaschaktet, ska komma, så att de tillsammans kan dela en måltid. Dagen till ära har han bemödat sig om att ta med en värmande soppa ner i gruvan, som han tänker bjuda kamraten på.

Soppan gjorde succé och med nyvunnet självförtroende inom matlagningens konst vill Lukas nu bjuda in dig till en välsmakande måltid under jord.

INFORMATION

Tidsåtgång:2 timmar
I paketet ingår:Visning och sopplunch i gruvan
Var:55 meter under jord
Passar för:Grupper. Företag, teamet, kompisgänget eller hela släkten. Ned- och uppstigning sker vi trappor.
Pris:595 KR (inkl. moms)

KONTAKTA OSS

BOKA DITT EVENT

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Vill ni hyra konferenslokal i samband med eventet?
Berätta mer om möjliga tillval och aktiviteter (Vid visning eller event i gruvan går det även att välja till gruvmingel samt eldshow)
Intigritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

HEJ! VILL DU VETA MER?